Objectius de l’Entitat

Els fins de l’Associació, tal i com estan recollits en els nostres estatuts, són els següents:

1. Donar a conèixer la figura i llegat artístic de Jordi Francesch Deutú, cantautor i animador sòciocultural de l’Espluga de Francolí, altrament conegut amb el nom artístic de Jordi Francolí, que ens va deixar l’any 2009 en un desafortunat accident de trànsit a l’edat de 25 anys.

2.  Fomentar l’activitat social i cultural al nostre territori, la Conca de Barberà, partint del potencial humà local i dels sabers i habilitats que podem trobar entre els habitants amb la voluntat d’establir llaços de proximitat.

3. Crear espais de participació popular, de joc i activitats al carrer i d’intercanvi: d’objectes, de coneixements i d’habilitats.

4.  Potenciar activitats de caire intergeneracional i intercultural, afavorint així la cohesió social i la bona convivència entre gent gran i gent jove, entre autòctons i nouvinguts, i en general entre gent de diferents característiques, edats i orígens.

5.  Gestionar els projectes de l’associació amb austeritat i respecte cap al medi ambient. I transmetre la nostra estimació i respecte cap a l’entorn natural.

6.  Treballar colze a colze amb altres entitats i/o associacions i incentivar el treball en xarxa i la col·laboració.

7.  Posar especial èmfasi en oferir espais d’actuació pels grups musicals i/o cantautors de la comarca, especialment aquells nois i noies més joves que acaben de començar, així com trobades d’improvisació musical obertes a tots els participants.

La Cultural Jordi Francolí
La Cultural Jordi Francolí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s