Camins – Grup de treball en temes d’educació

Camins és un grup de treball que sorgeix de l’Associació La Cultural Jordi Francolí, arrel de dues activitats que l’entitat va organitzar el curs 2012-13 amb l’objectiu de generar debat al voltant de l’educació i de crear un grup de treball extern a l’associació que continués organitzant activitats relacionades amb el tema.

Així, el grup es forma amb diverses persones del territori que mostren interès pels temes educatius i es reuneix per primer cop el juny del 2013. És un grup obert i participatiu, del qual pot formar-ne part qualsevol persona que hi estigui interessada.

La finalitat del grup és sensibilitzar sobre la importància de l’educació en tots els contextos i crear xarxa entre tots els agents educatius del territori. Per això, es volen organitzar activitats variades: xerrades, tallers, videofòrums, taules rodones, … L’objectiu d’aquestes activitats és parlar de temes d’interès relacionats amb l’educació, i generar debat a partir del tema en qüestió entre els partipants, de manera que entre tots construïm coneixement i puguem compartir inquietuds, dubtes i, sobretot, propostes per a properes activitats organitzades pel grup.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s