Alternatives

El projecte ‘Alternatives’ sorgeix des de l’Associació La Cultural Jordi Francolí amb la voluntat d’informar sobre alternatives existents en diferents àmbits de la nostra vida. Aquest vol ser un projecte obert i participatiu que permeti als i les participants formar-ne part d’una manera molt directa i  inclusiva.

‘Alternatives’ vol dur a la comarca entitats, moviments o persones de referència que ens expliquin com funcionen i l’acció que desenvolupen. El format d’aquestes trobades serà flexible i s’adaptarà a cadascun dels i les ponents.

L’eix principal de les trobades consistirà en l’explicació en primera persona del funcionament dels projectes així com en generar un debat obert sobre el tema genèric del que tractem. Posteriorment es vol establir un espai de participació per anar cercant trobada rere trobada, nous temes a tractar, així com noves entitats, moviments o persones que ens agradaria descobrir.

En aquest espai també hi tindran cabuda altres tipus d’activitats de format divers, com videofòrums, tallers, debats, taules rodones, visites a projectes…

La missió d’aquest projecte és esdevenir un espai d’aprenentatge, de construcció de coneixement i d’intercanvi d’idees.

Logotip del projecte Alternatives
Logotip del projecte Alternatives

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s