La 7a edició del Riubombori rep el suport d’entitats i institucions

Amb l’objectiu de promoure i consolidar el festival Riubombori com un referent musical en el calendari de certàmens del nostre territori, La Cultural Jordi Francolí i l’Ajuntament de l’Espluga han signat un conveni de col·laboració. El document recull la voluntat d’ambdues parts de cooperar en àmbits vinculats amb la cultura al municipi, cercant estratègies de col·laboració que permetin enriquir i desenvolupar accions en benefici de tots els espluguins i les esplugines.

Aquest suport se suma al rebut per part d’altres administracions com la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través dels Serveis Territorials de Tarragona, i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El Riubombori compta també amb la col·laboració del Museu de la Vida Rural, present des de la primera edició, la Fundació Martí L’Humà – Tot Conca, així com de la consolidada Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga de Francolí.

El Riubombori és un festival gratuït finançat amb aportacions i col·laboracions comercials i d’administracions i l’aportació principal de La Cultural Jordi Francolí que assumeix més de la meitat del pressupost per a fer-lo possible.

En aquesta edició també es dóna al públic la possibilitat de col·laborar-hi a través de l’anomenada taquilla inversa, fent una aportació voluntària en sortir del recinte.

Proximitat
Col·laboració i territori, uns conceptes molt presents a cada edició del Riubombori. Per això, una edició més es comptarà amb productes de proximitat, ecològics i artesanals: vins de la DO Conca de Barberà, cerveses artesanes, menú ecològic i entrepans de productes locals. La Cultural intensifica aquestes darreres setmanes l’organització d’un festival que l’1 de juliol tornarà als jardins Els Francolins de l’Espluga.

 Xarxa de col·laboracions entre entitats
Durant tot l’any, La Cultural treballa en l’impuls de la música i de la cultura des de diverses iniciatives i activitats en les què impera l’esperit col·laboratiu. Mantenint aquesta voluntat, La Cultural ha començat a treballar amb altres entitats I col·lectius locals i també d’àmbit comarcal per tal de teixir una xarxa que permeti establir sinèrgies en els continguts dels festivals, festes i accions al territori.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s