El Festival RIUBOMBORI 2017 bat rècord d’inscripcions

Fins a 30 grups i cantautors/es opten a formar part del cartell del festival que se celebrarà l’1 de juliol a L’Espluga de Francolí

El passat 6 de juny va finalitzar el període d’inscripcions per a grups i cantautors interessats a participar al Riubombori 2017 i el balanç no pot ser més positiu per a l’organització. Amb un total de 30 formacions musicals interessades, la setena edició del Riubombori bat rècord d’inscripcions, triplica les xifres de les anteriors, i ratifica l’interès creixent del sector per aquest festival d’estiu del Camp de Tarragona.

Selecció de finalistes
Amb el nou format que La Cultural, promotora de l’esdeveniment, ja va avançar a finals de maig, el Riubombori 2017 amplia els horaris de les actuacions dels grups i cantautors/es i estableix en cinc el nombre de participants. Una comissió formada per músics comarcals professionals i amateurs, així com membres de l’entitat, serà l’encarregada de seleccionar les formacions finalistes que actuaran a l’escenari del jardí Els Francolins de l’Espluga de Francolí, el proper 1 de juliol. L’elecció del participants es regirà per criteris musicals i de proximitat al lloc d’actuació.

Entre les novetats destacades d’aquesta edició, els artistes escollits per participar al festival percebran un premi amb dotació econòmica i a més optaran al “Reconeixement Jordi Francolí”. El guanyador/a, que serà escollit mitjançant un procés de vot popular i de jurat professional, rebrà un guardó, la difusió de la concessió, i una nova actuació remunerada en el marc de la Festa de la Verema (cap de setmana del 26 i 27 d’agost)

Artistes convidats
Com en les darreres edicions, el cartell del festival es completarà amb altres artistes convidats. Així, La Cultural Jordi Francolí aposta per apropar al Riubombori músics destacats de l’escena musical actual. Properament, coincidint amb la presentació del nou disseny del cartell, s’anunciaran els dos caps de cartell que completaran l’oferta musical de la jornada. El dissenyador espluguí Gerard Ruz està ultimant la proposta d’imatge del festival.

Taquilla inversa
La Cultural manté una edició més, i ja en són set, la voluntat original del Riubombori d’apropar la música i la cultura a la gent, de descobrir i potenciar nou talent, sent un espai obert a tothom. Per això, és un festival gratuït que es financia a través d’aportacions l’entitat i amb el suport de les institucions locals, comarcals, provincials. En aquesta edició també el públic podrà col·laborar-hi a través de l’anomenada taquilla inversa, fent una aportació voluntària en sortir del recinte.

Present a Instagram
El Riubombori està molt present a les xarxes des d’on podeu seguir tota l’actualitat del festival. La novetat d’enguany és un perfil a Instagram, una xarxa que permet arribar millor a determinat públic, especialment jove, i que destaca per la seva reciprocitat i visualitzacions. El compte és @riubombori

VÍDEO PROMOCIONAL: https://vimeo.com/riubombori/videoriu17

Podeu seguir tota la informació del Riubombori 2017
Blog: http://www.laculturaljordifrancoli.wordpress.com
Correu: laculturaljordifrancoli@gmail.com
Facebook.com/riubombori
Facebook.com/laculturaljordifrancoli
Twitter.com/laculturaljf
Instagram.com/riubombori/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s